9 Haziran 2017 Cuma

MERHABA

Merhaba,
Kitap okumayı babamdan öğrendim diyebilirim. Sürekli okuyan bir baba ile büyümüşseniz, yetişkin olduğunuzda yapacağınız şey edindiğiniz bu alışkanlığı,  kişisel sayfanıza taşımak oluyor. Bende okuduğum kitapları açtığım  "Open Eyes" kişisel sayfamda (bloğumda)  paylaşmaya  karar verdim. Hayal gücümüzü geliştirmek, yeni karakterler tanımak, ve belkide istemediğimiz son ile biten romanlar hakkında kendi fikrimizi söyleyebilmek için en iyi yol bu...
Okuduklarım ve yayınlandıklarım hakkında yaptığım yorumlar ilginizi çekerse lütfen bu sayfada gözünüzü açın" çünkü, sizin de  bu konuda söylemek istedikleriniz olabilir..
Yeni roman kahramanlarını tanımaya, onların hayatlarını okumaya, düşünmeye ve yaşamımızı renklendirmeye ne dersiniz? 
Sevgiler

7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Öyleyse kurgu dünyasına hoşgeldin somer:)

      Sil
  2. hoşgeldiiiin :) baksanaaa, kitap blogusun yaa, şu linke gidip blogunun linkini ekleseneee, hepimiz o yazıda varız, ordan istediğin kitap bloguna da gidebilirsin, hatta istersen sana öncelikle gidebileceklerini de söylerim. ayrıcaa, yakında seni tanıtıp sana arkadaş getireyim biraz :) sonra ilerde bi daha tanıtırım daha çok arkadaş gelir. bak sen de ne yap, en azından kitap bloglarından bazılarına yorum yap, seç bikaç tane mesela, biraz yorum yap düzenli ve kendini göster biraaaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :) Teşekkürlerrr, blog dünyası harika, herkes sevgi dolu :)Teşekkürler deep:) tavsiyelerini adım adım uygulayacağım :)

      Sil
  3. http://kitaplarinsenfonisi.blogspot.com/2018/03/blogger-direnisi-guncel-kalabilen-kitap.html

    YanıtlaSil